1-op-1

extra veel aandacht

Jij wilt meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking. Je hebt een droompresentatie, wilt je spreekvaardigheden een flinke upgrade geven, of hebt een enorm project op de planning staan. Je hebt persoonlijke aandacht nodig, om je comfortzone te vergroten. Dat vinden wij stiekem fantastisch. Want hoe leuk is het om jou te zien groeien. We staan te trappelen om je dichterbij jezelf te brengen. Het individuele traject is voor de professional die op een exclusieve manier, in een veilige omgeving wilt leren een pakkend en passend verhaal te vertellen. Een verhaal vertellen op een eigen manier: jouw manier.

Woorden op zaken stellen!

  1. We starten met een telefonische intake,
   zodat we zeker weten dat er een match is;
  2. Hierna plannen we om te starten minimaal 5 sessies van elk 90 minuten in;
  3. Je vult een online intakeformulier in,
   om jouw leervraag nog duidelijker te maken;
  4. We ontvangen je met een glimlach in
   ons clubhuis, de ADAM-toren;
  5. Na dit traject blijven we natuurlijk beschikbaar
   als persoonlijke hulplijn.

De kosten zijn €3990 in totaal voor 5 sessie, excl. btw. Dit een all-in prijs, dus inclusief locatie, catering, trainingsmaterialen en hulplijn achteraf.

trainingsdata

Wanneer jij wilt, luxe he

trainingslocatie

ADAM-toren in Amsterdam

zij vonden het fantastisch

Een cadeau

Je hoort natuurlijk veel tips over presenteren, maar Marco heeft het op een heel andere niveau aangepakt. Veel dieper waardoor je een veel betere en sterkere basis hebt. En wanneer je op dat niveau het een en ander verbeterd, is dat iets wat je ook kan gebruiken buiten het presenteren om. Marco geeft mensen een cadeau. Een cadeau wat elke dag tijdens een werkdag weer geopend kan maar zelfs ook in het privé leven!

Azzeddine El Attoti

Impactvol

Ik heb een traject doorlopen met Marco Pesch. Hij heeft mij stapsgewijs meegenomen in het proces om beter en impactvoller te spreken en te presenteren. Zoveel waardevolle inzichten, tips en voorbeelden die zeer tot de verbeelding spraken en me goed hebben geholpen om me veel comfortabeler te voelen tijdens presentaties.

Micha Vredegoor