Cijfers presenteren

Extra online module

Een wereld op zich, cijfers. Vraag maar aan je boekhouder. Vaak is het droog en saai, terwijl cijfers de directe weg zijn naar het begrijpen van complexe zaken. En dan trappen we toch weer in die valkuil van het opzettelijk moeilijk maken. Want maand 2 en 3 moeten er ook bij, en laat dan ook nog even die grafiek zien met een 3D weergave met dubbele assen en een forecast. We leren je in deze module hoe jij je boodschap kracht kan bijzetten door cijfers te gebruiken.

Cijfers presenteren is namelijk een feest! En zoals met elk feestje, moet je aansluiten bij de ander. Dat is wat je leert in deze extra module, zodat de ander precies snapt wat jij bedoelt. We raden je aan om deze module toe te voegen aan een andere live training. Los volgen kan natuurlijk ook.

Smiling young man with black shirt and black hair in front of a green wall

Wat vertel ik wel en wat vertel ik niet

Hoe maak ik complexe data simpel?

Ik wil dat het publiek direct ziet wat ik zie

Ik wil de ander wakker schudden met cijfers!

Wat hebben wij je te vertellen

Programma

  • Tot de kern komen van je boodschap
  • Complexe data simpel maken
  • Persoonlijkheid toevoegen
  • Concrete tips en advies
  • Feedback waar je direct mee aan de slag kan

De training duurt 3 uur en is via MS Teams of Zoom. De prijs is €497 p.p., exclusief btw. De data staan al vast. Bij minimaal 4 deelnemers gaan we van start, met een maximum van 6.

trainingsdata

9 feb 2023

trainingslocatie

Online

zij vonden het fantastisch

Happy Talks

 

Extraordinary training. Feels very different than other trainings on the same subject. I was impressed and the training proves that doing it right delivers the message. The message was delivered :-).

Martin Kazik

Nooit meer saai

 

Maarten wist cijfers presenteren echt leuk te maken! Vooral dat persoonlijke element toevoegen ga ik onthouden. Nooit meer saaie kost presenteren!

Frans Akkermans