Happy

Academy

Je verhaal goed onder woorden brengen maakt je blij. Er is namelijk niets zo goed voor je zelfvertrouwen als shinen, en laat dát nou net onze specialiteit zijn. De trainingen uit de Happy Academy maken spreken in het openbaar weer leuk. En leuke mensen die leuke dingen doen blijven hangen.

Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

Imponeren

maak werk van jezelf presenteren

Op een netwerkevenement wil jij iemands aandacht echt grijpen. Je wil ze bij de haren een verhaal in sleuren en ze overtuigen van jouw boodschap. Je wilt weten hoe je een hart sneller laat kloppen tijdens je onboarding en hoe je verbinding maakt met iemands kwetsbare ik tijdens een sollicitatie. Jij wilt leren presenteren als jezelf!

Groep deelnemers van Happy Academy pauzeren na hard werken

Overtuigen

kort en krachtig je verhaal doen

Jij wilt overtuigen met een pitch. Of het nu een politieke discussie, een sollicitatiegesprek of een potje poker is, je moet als mens regelmatig een ander overtuigen. Hoe blijf je jezelf tijdens een pitch? Hoe houd je structuur in je presentatie en hoe laat je de ander in actie komen? De Happy Academy biedt de training Overtuigen om jou te leren kort en krachtig je verhaal te doen.

Deelnemers zijn elkaars publiek tijdens een training van de Happy Academy

Wegblazen

jou vergeten ze niet meer

Je moet binnenkort voor een grote groep mensen staan, dat vinden wij geweldig. Maar hoe zorg je ervoor dat ze jou niet meer vergeten? Dat je verhaal blijft hangen en jij jezelf niet verliest op het podium? Kies in onze Happy Academy voor de training Wegblazen. Hier leer je hoe je iemand beet pakt, hoe je iemand overtuigt en hoe ervoor zorgt dat ze jou niet meer vergeten. Kortom, hoe zet je jouw persoonlijkheid in om anderen voor je te winnen

De 1-op-1 trainer geeft aanwijzingen

1-op-1

alle aandacht van een trainer

Jij wil meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking. Je hebt bijvoorbeeld een droompresentatie op de planning staan en hebt persoonlijke aandacht nodig om je comfortzone te vergroten. Ga aan de slag met een expert die je helemaal voor jezelf hebt, om op een exclusieve manier en in een veilige omgeving aan je persoonlijke doelen te werken.

Deelnemers voeren een oefening uit tijdens een training uit de Happy Academy

Digitaal presenteren

Online training

De woorden Zoom en Microsoft Teams zijn niet meer weg te denken uit menig potje scrabble. Toch is het digitale leven lastig. Hoe baan je jezelf een weg door de jungle van het online presenteren? Hoe maak je contact met mensen die stiekem in hun onderbroek aan de eettafel zitten? Deze online training kun je ook als ‘extra’ toevoegen bij andere trainingen.

Jonge man volgt een digitale training uit de Happy Academy

Cijfers presenteren

Online training

Een wereld op zich, cijfers. Vraag maar aan je boekhouder. Vaak is het droog en saai, terwijl cijfers de directe weg zijn naar het begrijpen van complexe zaken. En dan trappen we toch weer in die valkuil van het opzettelijk moeilijk maken. Want maand 2 en 3 moeten er ook bij, en laat dan ook nog even die grafiek zien met een 3D weergave met dubbele assen en een forecast. Onze Happy Academy biedt deze online training waarin jij leert hoe jij je boodschap kracht kan bijzetten door cijfers te gebruiken. Je kan deze ook als ‘extra’ toevoegen aan een live training.

Breeduit lachende vrouw tijdens een ontspannen moment in de training

Slide Design

Online training

‘Oeh’ en ‘Ah’ is de reactie die je wilt als mensen naar je slide deck kijken. En dan niet met dicht geknepen billen, omdat ze verzuipen in de hoeveelheid bullet points. Maar juist, omdat je met deze visuele ondersteuning je verhaal naar een hoger niveau tilt. Dat doe je door je slide deck slim aan te pakken door middel van kleur, plaatjes en vormen. Onze slide design-guru is bereid alle geheimen met je te delen, zodat jouw innerlijke creatieveling ontwaakt.

geen geouwehoer

alleen goede verhalen