1-daagse presentatietraining

IMG_0589 kopie

Bedankt voor deze leerzame en inspirerende dag! Ik ben onder de indruk van Marco’s kennis over het onderwerp spreken in het openbaar. Bovenal ben ik onder de indruk van Marco’s schijnbaar moeiteloze manier om mensen te laten groeien door zelf te ervaren. Ik heb alles wat ik geleerd heb direct in de praktijk kunnen brengen tijdens de training. Aanrader! Wim Ubachs. Het ei van Ubachs.

Omdat je als creatief ondernemer naast je sales, productontwikkeling en kick-ass presentaties ook nog eens je rekeningen moet kunnen betalen. Daarom, de Johnny Talker deal. Voor een waanzinnig gereduceerd tarief een 1-daagse stoomcursus presenteren.

  • Jij wilt niet meer zo afhankelijk zijn van de reacties van het publiek
  • Ook wil je leren om met minder voorbereiding beter te presenteren
  • Comfortabel met zowel jezelf als spreker, je verhaal en je publiek
  • Zowel voor een zakelijke presentatie, een pitch, of een keynote op een evenement

Tijdens de trainingen duiken we in op comfortabel zijn met jezelf, je verhaal en je publiek. We werken aan authenticiteit, storytelling, voorbereiding en verbinden met het publiek. Naast theorie is er veel ruimte om te experimenteren.

De prijs voor deze Johnny Talker is excl. btw en mogelijke locatie (in het geval we deze moeten huren). Inclusief is de catering voor deze dag en de materialen. Minimum aantal deelnemers: 5, max. 8.

Marco is een dijk van een motivator, hij maakte van ons diverse groepje met verschillende leerdoelen binnen het spreken helder dat het om 1 ding draait: comfortabel op het podium staan. En dat is hem gelukt, bij ons allen. Aldo Bruining – Freelance programmeur (o.a. ADE Beats, Vrijland en 24Classics)