Omdat je als creatief ondernemer naast je sales, productontwikkeling en kick-ass presentaties ook nog eens je rekeningen moet kunnen betalen. Daarom, de Johnny Talker deal. Voor een waanzinnig gereduceerd tarief een 1-daagse presentatietraining.

Om deel te kunnen nemen aan deze training zijn er de volgende voorwaarden:

→  Jij bent creatief ondernemer of in ieder geval een baas
→ 
Jij draagt 2 mogelijke deelnemers aan voor eenzelfde deal
→  Minstens 5 deelnemers per training (max. 8)
→  Jij hebt toegang tot een locatie om te gebruiken als trainingsruimte

Ben jij geen creatief ondernemer, twijfel je of je een baas bent en wil je gebruik maken van de Johnny Talker deal? Overtuig me. Schuldig tot het tegendeel bewezen. Doordat jullie zelf een trainingslocatie aandragen, kan ik de kosten van deze training zo laag houden. Denk hierbij aan een inspirerende kantoorruimte, een lege loods of nog wat openstaande credits bij die ene kroeg. Benodigdheden: privacy, ruimte en stroom.

IMG_0589 kopie

Tijdens de trainingen duiken we in op comfortabel zijn met jezelf op het podium; authenticiteit. Ook hoe jij comfortabel gaat worden met je verhaal; storytelling. En hoe jij comfortabel wordt met je publiek; positieve beïnvloeding. Naast theorie werken we vooral aan jouw praktische toepassing hiervan. Er gaat dus veel geëxperimenteerd worden. We eindigen met een knock-out presentatie en een borrel.

De prijs voor deze Johnny Talker is €200 p.p. excl. btw en mogelijke locatie (in het geval we deze moeten huren). Inclusief is de catering voor deze dag en de materialen.

Wil jij ook steviger presenteren voor collega’s en klanten? Of nu eindelijk eens goed uit je woorden komen bij een netwerkborrel als iemand vraagt wat je doet? Neem dan direct contact met me op en schrijf je in voor deze Johnny Talker.