Public speaking 1-op-1 traject

In het kort

 • Live, op locatie
 • 90 minuten per sessie
 • Meest geboekt: 3 sessies
 • 100% persoonlijke aandacht
 • Basis: zelfvertrouwen kweken op het gebied van public speaking
 • €600/ sessie, excl. btw, all-in prijs

Jij wilt meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking. Daarom ben je op deze pagina. Te gek. Want mijn team en ik gaan je helpen. Dit individueel traject is voor jou als professional, die op een exclusieve manier, in een veilige omgeving wilt leren een pakkend en passend verhaal te vertellen, op een eigen manier: jouw manier.

Zo ziet een coachingstraject eruit:

 1. We starten met een telefonische intake. Is er een match?
 2. Hierna beslis jij of en hoeveel sessies we gaan doen (3 = populairst)
 3. Nu gaan we data inplannen
 4. We nodigen je uit in de ADAM-toren en gaan van start
 5. Na dit traject blijven wij beschikbaar als jouw hulplijn.

De kosten zijn €600 per sessie, excl. btw. Dit een all-in prijs, dus inclusief locatie, catering, trainingsmaterialen en hulplijn achteraf.

Dit is jouw cadeautje aan jezelf. Meld je hier aan.

Ik ben groot fan! Waar het bij de andere coachings gaat over de klassieke technieken, wordt er hier gekeken naar wie je bent en wat het beste werkt voor jou. Dankzij hun heb ik een ijzersterke talk geschreven die ik nu ook daadwerkelijk op het podium kan overbrengen. Amber van Leeuwen. Oprichter The Social Good Girl. 
Marco is niet alleen een superchille coach om mee te werken, hij heeft me ook op een hele andere manier laten kijken naar hoe je jezelf op een podium presenteert. Hij zag mij echt. En kreeg na twee weken ook nog eens een mail met wat goede reminders. Aanrader! Charlotte van ’t Wout. Oprichter SPOT, C.Academy. 

Wil je toch liever een groepstraining? Kijk dan eens verder bij ons aanbod.