KPN training

Tekst en beeld over deze training van KPN

Hallo, met wie spreek ik?


Happy Good Talk
is een niet-zo-standaard trainingsbureau met een team vol comfortzonevergroters en dit is ons verhaal. De trainers van Happy Good Talk zijn experts op het gebied van public speaking. Van vrouwelijk-leiderschap-aanjager tot presentatie-slide-guru, geloven zij dat er behoefte is aan meer jezelf zijn in de wereld. In zowel eigenheid, als representatie.

Elk van onze trainers heeft een eigen expertise, gelinkt aan spreken in het openbaar. Daarmee rukken wij jou uit jouw patronen, want buiten je comfortzone, is waar jij jezelf ontmoet. Het trainingsaanbod is rebels, creatief en positief. Elementen die jij nodig hebt om de verbinding aan te gaan tijdens het spreken.

Bij Happy Good Talk leer je niet per se presenteren, je leert in iedere situatie comfortabel jezelf zijn. Eigenheid spreekt altijd voor zich.

Praatjes sinds 2017

Het is onze missie om jou op een speelse en rebelse wijze, meer zelfvertrouwen te geven. Zelfvertrouwen is namelijk de basis van een spraakzaam leven. Je kunt het vergelijken met parachute springen. Klinkt doodeng, maar je hebt ons wel mooi op je rug gebonden om de parachute voor je uit te klappen terwijl jij van het uitzicht geniet. Hoe hoog je sprong ook is, wij zorgen dat je veilig landt.

Door te coachen en trainen op het gebied van pitchen, presenteren en public speaking leren wij mensen om dichterbij zichzelf te staan. Je bent namelijk helemaal niet standaard, anders was je ons nooit tegen het lijf gelopen. Jij wilt leren hoe je jouw publiek in beweging krijgt met je persoonlijkheid en energie. En dat is ook ons verhaal.

Een missie zonder visie, is als een autoruzie zonder routekaart; je kunt pas boos worden als iemand de kaart verkeerd leest. Onze visie is dat spreken in het openbaar leuk moet zijn. Wanneer je storytelling combineert met je persoonlijkheid, ontstaat er namelijk vuurwerk en spat je van ieder podium af. Verhalen zijn de kortste route naar de ander en een verhaal is net zo sterk als de persoon die ‘m vertelt. Laten we ons dus vooral focussen op wat je allemaal wél kan. Wij geloven dat focussen op het positieve werkt, want wat je water geeft, groeit.