Trainingen

Je bent klaar om spreken in het openbaar toe te voegen aan jouw lijst van kernkwaliteiten. Je bent klaar om impact te maken met jouw verhaal. Wij maken dit leuk! We doen dit onder andere door een logische volgorde te creëren in onze trainingen. Zo begin je met Imponeren, de basis van een sprekend leven.
Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

Imponeren

maak indruk als jezelf

Jij wilt leren presenteren als jezelf, zonder zenuwen, zonder zweetsnor. Op een netwerkevenement, sollicitatie of presentatie wil jij iemands aandacht grijpen. Jij wilt imponeren. In deze training leren de trainers van Happy Good Talk je hoe je comfortabel blijft in oncomfortabele situaties, hoe je presenteert als jezelf.
Groep deelnemers van Happy Academy pauzeren na hard werken

Overtuigen

kort en kernachtig je verhaal doen

Mensen overtuigen andere mensen de hele dag door. In een discussie, een kennismakingsgesprek, in het opvoeden of tijdens een potje poker, het is een kunst om iemand anders te overtuigen van jouw verhaal. Hoe bouw je deze pitch op? Hoe pas je storytelling toe als je aan een tijdslimiet vast zit en je iemand wil aansporen tot actie? In de training Overtuigen leert Happy Good Talk je over de wondere wereld van storytelling, zodat jij kort en krachtig je verhaal kan doen.
Deelnemers zijn elkaars publiek tijdens een training van de Happy Academy

Wegblazen

jou vergeten ze niet meer

Het grote podium lonkt. Dit keer geen vergaderzaal, maar een auditorium met een flinke tribune en een spotlight op je gericht. Je verhaal is helder, je weet wat je moet doen en toch, dit blijft een spannend moment. Je wilt daadwerkelijk iets veroorzaken bij de ander, impact maken. Je hoopt dat je publiek maar niet kan stoppen met klappen en je naderhand overlaadt met complimenten. Alleen, hoe doe je dat? Hoe zorg je voor een pakkend verhaal, verteld op jouw eigen manier? Happy Good Talk juicht voor alle sprekers. In de training Wegblazen doen we dat ook voor jou. We leren je hoe je je persoonlijkheid inzet en storytelling toepast, zodat jij je publiek inpakt en overtuigt. Jij hebt net impact gemaakt.
De 1-op-1 trainer geeft aanwijzingen

1-op-1

alle aandacht van een trainer

Jij wil meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking. Je hebt bijvoorbeeld een droompresentatie op de planning staan en hebt persoonlijke aandacht nodig om je comfortzone te vergroten. Ga aan de slag met een expert die je helemaal voor jezelf hebt, om op een exclusieve manier en in een veilige omgeving aan je persoonlijke doelen te werken.

Deelnemers voeren een oefening uit tijdens een training uit de Happy Academy

Digitaal presenteren

Online training

De woorden Zoom en Microsoft Teams zijn niet meer weg te denken uit menig potje scrabble. Toch is het digitale leven lastig. Hoe baan je jezelf een weg door de jungle van het online presenteren? Hoe maak je contact met mensen die stiekem in hun onderbroek aan de eettafel zitten? Deze online training kun je ook als ‘extra’ toevoegen bij andere trainingen.
Jonge man volgt een digitale training uit de Happy Academy

Cijfers presenteren

Online training

Een wereld op zich, cijfers. Vraag maar aan je boekhouder. Vaak is het droog en saai, terwijl cijfers de directe weg zijn naar het begrijpen van complexe zaken. En dan trappen we toch weer in die valkuil van het opzettelijk moeilijk maken. Want maand 2 en 3 moeten er ook bij, en laat dan ook nog even die grafiek zien met een 3D weergave met dubbele assen en een forecast. Happy Good Talk biedt deze online training waarin jij leert hoe jij je boodschap kracht kan bijzetten door cijfers te gebruiken. Je kan deze ook als ‘extra’ toevoegen aan een live training.
Breeduit lachende vrouw tijdens een ontspannen moment in de training

Slide Design

Online training

‘Oeh’ en ‘Ah’ is de reactie die je wilt als mensen naar je slide deck kijken. En dan niet met dicht geknepen billen, omdat ze verzuipen in de hoeveelheid bullet points. Maar juist, omdat je met deze visuele ondersteuning je verhaal naar een hoger niveau tilt. Dat doe je door je slide deck slim aan te pakken door middel van kleur, plaatjes en vormen. Onze slide design-guru is bereid alle geheimen met je te delen, zodat jouw innerlijke creatieveling ontwaakt.

geen geouwehoer

alleen goede verhalen