1-op-1 coaching

Marco is een dijk van een motivator, hij maakte helder dat het om 1 ding draait: comfortabel op het podium staan. En dat is hem gelukt. Aldo Bruining. Programmeur.

Voor de professional die op een exclusieve manier, in de veilige omgeving wil leren om comfortabel te worden met zichzelf, het verhaal en/of het publiek. Je kunt denken aan:

  • Inhoudelijk werken aan jouw keynote (tot op alinea-niveau)
  • Leren om niet meer zo afhankelijk te worden van reacties van het publiek
  • Leren hoe storytelltechnieken voor jou toepasbaar zijn
  • Bijzondere presentatiesituaties, zoals presenteren voor de camera

Een coachingstraject begint met een telefonisch intakegesprek. Hier beslissen we beiden of we starten. Het traject bestaat uit 1 of meerdere sessies op locatie. Na de coachings blijf ik beschikbaar als hulplijn.

Kosten zijn excl. de locatie, catering,  trainingsmateriaal en btw. Ben je een creatief ondernemer? Dan gelden andere tarieven. Neem contact op als je meer wilt weten.

Marco is niet alleen superchill en gezellig om mee te werken, hij heeft me tijdens mijn coaching ook op een hele andere manier laten kijken naar hoe je jezelf op een podium presenteert. Hij leert je geen trucs, maar juist om jezelf te zijn (en wat dat dan precies is op het podium). Heb er echt heel veel aan gehad! En kreeg na 2 weken ook nog eens een mail met wat goede reminders.   Charlotte van ‘t Wout. Eigenaar SPOT en journalist AD.

Toch een groepstraining? Probeer dan eens de 1-daagse FLITS-trainingen of de 2-daagse, COMPACT-training waar zowel authenticiteit, storytelling en verbinding met het publiek aan de orde komt.