1-op-1 coaching

Marco is een dijk van een motivator, hij maakte helder dat het om 1 ding draait: comfortabel op het podium staan. En dat is hem gelukt. Aldo Bruining. Programmeur.

Voor de professional die op een exclusieve manier, in de veilige omgeving wil leren een pakkend verhaal te vertellen, passend bij het publiek, op een eigen manier: jouw manier. Een coachingstraject is volledig op jou gericht. Jouw situatie, publiek en leerstijl. Het coachingstraject ziet er meestal als volgt uit:

  1. Telefonische intake.
  2. Jij beslist of en welk traject je gaat starten.
  3. Sessie 1: Een pakkend, passend en eigen verhaal, hoe dan?
  4. Huiswerk. Jij gaat het geleerde zelf toepassen.
  5. Sessie 2: samen werken en komen tot een 60 tot 80%-versie
  6. Sessie 3 en verder: samen werken tot de 100%-versie

Een coachingstraject begint met een telefonisch intakegesprek. Hier beslissen we beiden of we starten. Het traject bestaat uit 1 of meerdere sessies op locatie. Tijdens de 1e sessie duiken we in op een pakkend, passend en eigen verhaal. Zowel theorie als praktijk. Wil je nu verder werken aan jouw eigen verhaal, bijvoorbeeld die keynote of workshop die je binnenkort gaat geven? Dan gaan we tijdens sessie 2 verder werken we aan jouw concreet verhaal. Na de coachings blijf ik beschikbaar als hulplijn.

Kosten zijn excl. btw. Neem contact op als je meer wilt weten.

Marco is niet alleen superchill en gezellig om mee te werken, hij heeft me tijdens mijn coaching ook op een hele andere manier laten kijken naar hoe je jezelf op een podium presenteert. Hij leert je geen trucs, maar juist om jezelf te zijn (en wat dat dan precies is op het podium). Heb er echt heel veel aan gehad! En kreeg na 2 weken ook nog eens een mail met wat goede reminders.   Charlotte van ‘t Wout. Eigenaar SPOT en journalist AD.

Toch een groepstraining? Probeer dan eens de 1-daagse FLITS-trainingen of de 2-daagse, COMPACT-training waar zowel authenticiteit, storytelling en verbinding met het publiek aan de orde komt.