1-op-1 coaching

In het kort

 • 1 of meerdere sessies
 • 90 minuten per sessie
 • Jouw traject
 • 100% persoonlijke aandacht
 • €600/ sessie, excl. btw, all-in prijs

Voor de professional die op een exclusieve manier, in de veilige omgeving wil leren een pakkend verhaal te vertellen, passend bij het publiek, op een eigen manier: jouw manier. Dit coachingstraject is volledig op jou gericht. Jouw situatie, jouw verhaal en jouw leerstijl. Het coachingstraject ziet er meestal als volgt uit:

Zo ziet een coachingstraject eruit

 1. We starten met een telefonische intake. Is er een match? Kan ik je helpen?
 2. Hierna beslis jij of en hoeveel sessies we gaan doen
 3. Nathalie, onze achterdeschermenregelaar start met locatie, intake, etc
 4. In sessie 1 duiken we in op een pakkend, passend en eigen verhaal
 5. Ga je door? Dan krijg je nu huiswerk mee
 6. In sessie 2 werken we verder aan jouw concreet verhaal tot de 75%-versie
 7. In sessie 3 werken we verder aan jouw concreet verhaal tot de 95%-versie
 8. Na de coachingsessies blijf ik beschikbaar als jouw hulplijn

De kosten per sessie van €600 zijn excl. btw. Verder is dit een all-in prijs, dus inclusief locatie, catering, trainingsmaterialen en hulplijn achteraf.

Ik ben groot fan! Waar het bij de andere coachings gaat over de klassieke technieken, kijkt Marco naar wie je bent en wat het beste werkt voor jou. Dankzij hem heb ik een ijzersterke talk geschreven die ik nu ook daadwerkelijk op het podium kan overbrengen. Amber van Leeuwen. Oprichter The Social Good Girl. 
Marco is niet alleen een superchille coach om mee te werken, hij heeft me ook op een hele andere manier laten kijken naar hoe je jezelf op een podium presenteert. Hij zag mij echt. En kreeg na twee weken ook nog eens een mail met wat goede reminders. Thanks Marco! Charlotte van ’t Wout. Oprichter SPOT, C.Academy. 

Wil je toch liever een groepstraining? Probeer dan eens de 1-daagse expertisetraining: eigenheid als spreker, of de 2-daagse, COMPACT-training waar zowel authenticiteit, storytelling en verbinding met het publiek aan de orde komt. Neem contact met ons op bij vragen. We zien je!