COMPACT, 2-daagse presentatietraining

Processed with VSCO with a6 preset

Heel fijn om eerlijke en direct toepasbare feedback terug te krijgen gedurende de dag, welke steeds per onderdeel werd gekoppeld aan mijn leervraag. Dit leverde mij hele heldere inzichten op. Mijn comfortzone is zeker weten vergroot en ik beveel deze training dan ook graag aan bij anderen. Annelies Termeer. Eindredacteur VPRO Medialab.

Een intensieve 2-daagse training rondom het gehele spectrum van spreken in het openbaar. Zowel comfortabel zijn met jezelf als spreker, je verhaal als je publiek. Op dag 1 duiken we in op authenticiteit, storytelltechnieken en verbinding maken met het publiek. Dag 2 staat in het teken van voorbereiding en de knock-outpresentaties. De training bestaat uit 30% theorie en 70% praktijk en is bedoeld voor:

  • (Redelijk) ervaren sprekers die willen verdiepen
  • Op zoek zijn naar een volledige presentatietraining met tempo

De training werkt volgens het open-inschrijving-systeem. In de agenda hiernaast zie je wanneer deze training plaats gaat vinden (min. deelname 4, max. 6). Jij schrijft je in voor een datum en wanneer deze vol zit gaan we aan de slag.

Kosten zijn excl. btw en eventuele reis- en verblijfkosten van de trainer en/of deelnemers (optioneel). Inclusief is de locatie, catering en trainingsmateriaal.

Toch eerder een 1-daagse training rondom storytelling? Of juist eerder een intensieve 4-daagse training? Klik op de plaatjes hieronder.

    intensief training hebben willen training