COMPACT, 2-daagse presentatietraining

Een compacte, 2-daagse training rondom spreken in het openbaar. Onze populairste training. Je leert een pakkend verhaal vertellen, passend bij de ander, op een geheel eigen manier. Zowel comfortabel zijn met jezelf als spreker, met je verhaal als met je publiek. Op dag 1 duiken we in op authenticiteit, storytelltechnieken en verbinding maken met het publiek. Dag 2 staat in het teken van praktisch presenteren, voorbereiding en de knock-outpresentaties. De training bestaat uit 30% theorie en 70% praktijk en is bedoeld voor:

  • (Redelijk) ervaren sprekers die willen verdiepen
  • Op zoek zijn naar een volledige presentatietraining met tempo

De training werkt volgens het open-inschrijving-systeem. Bij voldoende aanmeldingen gaat de training definitief door. (min. deelname 4, max. 6). Voor data, zie rechts.

Kosten zijn excl. btw en eventuele reis- en verblijfkosten (optioneel). Inclusief is de locatie, catering en trainingsmateriaal.

Heel fijn om eerlijke en direct toepasbare feedback terug te krijgen gedurende de dag, welke steeds per onderdeel werd gekoppeld aan mijn leervraag. Dit leverde mij hele heldere inzichten op. Mijn comfortzone is zeker weten vergroot en ik beveel deze training dan ook graag aan bij anderen. Annelies Termeer. Eindredacteur VPRO Medialab.

Toch eerder een 1-daagse flitstraining rondom storytelling? Of juist eerder een intensieve, 4-daagse training? Klik op de plaatjes hieronder.