FLITS 1, authentiek presenteren

Deze 1-daagse FLITS-training draait volledig om jouw eigenheid als spreker. Jij, comfortabel met jezelf, eigen en authentiek. Eindelijk vol met positieve gedachtes, jezelf zijn en een corporate pet op hebben. We gaan hier zelfs voorbij aan presenteren en komen tot bewustwording van gedrag als spreker. Een combinatie van persoonlijke ontwikkeling en presentatievaardigheden. Resultaten van vorige deelnemers:

  • Ik ben niet meer afhankelijk van de reacties van mijn publiek
  • Ik kom nu trots het podium op en ga ook trots het podium af
  • Ik durf mezelf te zijn op het podium

De training werkt volgens het open-inschrijving-systeem. Bij voldoende aanmeldingen gaat de training definitief door. (min. deelname 4, max. 6). Voor data, zie rechts.

Kosten zijn excl. btw. Inclusief is de locatie, catering en trainingsmateriaal.

Nu, 3 dagen na de training, ben ik nog steeds super enthousiast! Marco is een gepassioneerde trainer met een scherp oog. Als ik bijvoorbeeld even dacht: ‘lukt dit me wel?’, ving hij dit direct op en deed er iets mee. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die dat soort kleine dingen zo perfect kan opvangen en ook direct kan omzetten naar iets waar ik wat mee kan. Ik raad de training iedereen aan die als zichzelf op het podium wil staan! Echt gaaf! Tim Zuidgeest. Neuromarketeer en eigenaar van ST&T Research.

Toch een 2-daagse, compacte presentatietraining, inclusief storytelling en verbinding maken met het publiek? Of juist een 1-op-1 coachingstraject? Klik dan op de plaatjes hieronder.