FLITS 1, authentiek presenteren

Deze 1-daagse FLITS-training draait volledig om jou. Jij als spreker, comfortabel met jezelf, eigen en authentiek. Eindelijk vol met positieve gedachtes, balancerend tussen jezelf zijn en een corporate pet op hebben en bovenal, je meest inspirerende versie van jezelf op het podium zijn. We gaan hier zelfs voorbij aan presenteren en komen tot bewustwording van gedrag als spreker. Resultaten van vorige deelnemers:

  • Ik ben niet meer afhankelijk van de reacties van mijn publiek
  • Ik kom nu trots het podium op en ga ook trots het podium af
  • Ik ben van mijn presentatiezenuwen af

De training werkt volgens het open-inschrijving-systeem. Bij voldoende aanmeldingen plannen we een datum. (min. deelname 4, max. 6).

Kosten zijn excl. btw. Inclusief is de locatie, catering en trainingsmateriaal.

Nu, 3 dagen na de training, ben ik nog steeds super enthousiast! Marco is een gepassioneerde trainer met een scherp oog. Als ik bijvoorbeeld even dacht: ‘lukt dit me wel?’, ving hij dit direct op en deed er iets mee. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die dat soort kleine dingen zo perfect kan opvangen en ook direct kan omzetten naar iets waar ik wat mee kan. Ik raad de training iedereen aan die als zichzelf op het podium wil staan! Echt gaaf! Tim Zuidgeest. Neuromarketeer en eigenaar van ST&T Research.

Toch een 2-daagse, compacte presentatietraining, inclusief storytelling en verbinding maken met het publiek? Of juist een 1-op-1 coachingstraject? Klik dan op de plaatjes hieronder.