FLITS 2, storytelltechnieken

Deze 1-daagse FLITS-training draait om storytelltechnieken en verbinding maken met het publiek. Hoe gebruik jij structuur en opbouw van je verhaal, zoals de oude Grieken dat deden? Wat kun jij van Pixar en Disney leren in jouw eigen presentatie? Wie zit er in de zaal, wat willen zij, wat wil jij en wat is daarmee je presentatiedoel? Dit is een vrij technische training. Leervragen van deelnemers zijn:

  • Ik wil leren om te improviseren met factor tijd tijdens presentaties
  • Ik wil storytelltechnieken toepassen in een corporate omgeving
  • Ik babbel er op los tijdens presentaties maar wil juist meer structuur
  • Ik heb moeite met aansluiting vinden bij mijn publiek

De training werkt volgens het open-inschrijving-systeem. Bij voldoende aanmeldingen gaat de training definitief door. (min. deelname 4, max. 6). Voor data, zie rechts.

Kosten zijn excl. btw. Inclusief is de locatie, catering en trainingsmateriaal.

Ik heb geleerd dat het niet gaat de technische kant van presentatietechnieken, maar dat het gaat over persoonlijke ontwikkeling en presenteren vanuit een persoonlijke passie, mijn vuur. Ik ben groot fan van de aanpak om vanuit positiviteit te werken. Zeer aan te raden. Mark Jetten. Eigenaar Smaakmakers.

Toch geïnteresseerd in een intensiever 4-daags programma, inclusief authenticiteit als spreker? Of juist eerder een 1-daagse FLITS-training gericht op authenticiteit? Klik op de plaatjes hieronder.