Overtuigen

kort en krachtig 

Overtuigen, het klinkt haalbaar maar voelt dramatisch. De ander heeft nog geen idee hoe fantastisch jouw idee, mening, product of dienst is.  En daarom is het ontzettend belangrijk om niet in de rol van gladde salestijger te schieten. Spoel die klodder gel dus maar uit je kapsel en verkleed je als jezelf. 

In de training overtuigen leer je hoe je kan overtuigen met een pitch. Of het nu een politieke discussie, een sollicitatiegesprek of een potje poker is. Begrijp wat structuur doet, en ontdek hoe je kernachtig spreekt en een verhaal opbouwt. Hoe je bij jezelf blijft tijdens een pitch leer je van ons. De trainers die jou leren overtuigen hebben namelijk van zichzelf zijn een topsport gemaakt. Ze hebben je trouwens ook een geheim te verklappen, dus doe jezelf deze training kado en hack je leven!

Ik wil een pitch voor 1, 3 en 5 minuten hebben

Ik wil leren tot de kern te komen

Ik wil meer structuur aanbrengen in mijn pitch

Ik wil nu eens echt leren aanzetten tot actie

Ik wil balans tussen salestijger en mezelf zijn

Wat hebben wij je te vertellen

Programma

  • 80% storytellingstechnieken
  • Leren je verbinding vinden met de ander
  • 20% eigenheid en hoe dit in te zetten
  • Geven je praktijkervaring en concrete tips
  • De praktische kant van pitchen, zoals tijd, structuur en slides

De training bestaat uit 30% theorie en 70% praktijk. De prijs van €998 is p.p., exclusief btw. Dit is een all-in prijs, dus inclusief de locatie, catering, trainingsmateriaal, intake en nazorg. De data van deze training staan al vast en die inspirerende locatie regelen wij voor je. Bij 4 deelnemers gaan we van start en we hanteren een maximum van 6. Dat betekent veel persoonlijke aandacht.

Beschikbare trainingsdata

30 mei, Utrecht (VOL)

3 september, Utrecht

30 september, Utrecht

2 december, Utrecht

zij vonden het fantastisch

Spreekt aan

Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen die op een inzichtelijke manier meer van zichzelf wilt leren en zichzelf wil inzetten bij het geven van een overtuigend verhaal.

Sheila Bronswijk

happy good talk marco pesch 30

Positief

De trainingen van Happy Good Talk zijn altijd positief, vol met humor, leerzaam en uit het leven gegrepen met persoonlijke voorbeelden.

Diana Smith

Zo krijg je toegang

Wat is je naam?(Vereist)
Heb je voorkeur voor bellen of mailen?(Vereist)