INTENSIEF, 4-daagse presentatietraining

Een intensieve 4-daagse training rondom het gehele spectrum van spreken in het openbaar. 2x 2 dagen. Zowel comfortabel zijn met jezelf als spreker, met je verhaal als met je publiek. Op dag 1 duiken we in op authenticiteit en overkomen. Dag 2 staat in het teken van storytelltechnieken en verbinding maken met het publiek. Hierna ga je zelf praktijkervaringen opdoen. Na een pauze van 4-6 weken komen we weer bij elkaar. Dag 3 gaat over voorbereiding en verdieping en dag 4 staat in het teken van een gastcollege en de knock-outpresentaties. De training bestaat uit 30% theorie en 70% praktijk en is bedoeld voor:

  • (Redelijk) ervaren sprekers die willen verdiepen
  • Op zoek zijn naar een intensieve en volledige presentatietraining
  • Volledig gericht op de eigen praktijksituatie

De training werkt volgens het open-inschrijving-systeem. Bij voldoende aanmeldingen plannen we een datum. (min. deelname 4, max. 6).

Kosten zijn excl. btw en eventuele reis- en verblijfkosten van de trainer en/of deelnemers (optioneel). Inclusief is de locatie, catering en trainingsmateriaal.

Zou ik de training aanbevelen? 100% ja. Is mijn eigen comfortzone vergroot na het doorlopen van deze training? 110% ja. Marco schept een veilige sfeer als trainer. De structuur die in de trainingen gebruikt wordt is exact goed en past perfect bij wat de markt nodig heeft op dit moment. De presentatietraining is namelijk zoveel meer; het is ook persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van eigen gedrag, wat resulteert in écht inzicht. Ik voel me een stuk zelfverzekerder op het podium en daarbuiten. Rieneke Heinink. Group Learning & Development manager bij Maxeda DIY group.

Toch eerder een compactere 2-daagse training? Of juist 1-op-1 coaching? Klik op de plaatjes.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 11.36.17
compact training