Stoomcursus voor creatief ondernemers

Bedankt voor deze leerzame en inspirerende dag! Ik ben onder de indruk van Marco’s kennis over het onderwerp spreken in het openbaar. Bovenal ben ik onder de indruk van Marco’s schijnbaar moeiteloze manier om mensen te laten groeien door zelf te ervaren. Ik heb alles wat ik geleerd heb direct in de praktijk kunnen brengen tijdens de training. Aanrader! Wim Ubachs. Het ei van Ubachs.

Omdat je als creatief ondernemer naast je sales, productontwikkeling en kick-ass presentaties ook nog eens je rekeningen moet kunnen betalen, de Johnny Talker deal. Mijn dagfee, jouw vrienden, jullie locatie: een 1-daagse stoomcursus presenteren. 

  • Jij wilt jezelf en je bedrijf professioneel neerzetten tijdens presentaties
  • Comfortabel worden met zowel jezelf, je verhaal en je publiek
  • Zowel voor een presentatie, een pitch, of zelfs 1-op-1 gesprekken

Tijdens de trainingen duiken we in op comfortabel zijn met jezelf, je verhaal en je publiek. We werken aan authenticiteit, storytelling, voorbereiding en verbinden met het publiek. Naast theorie is er veel ruimte om te experimenteren.

Jij neemt je vrienden of collega’s mee. Bij min. 5 deelnemers plannen we samen een datum. Jullie regelen de catering en de locatie, wij de expertise. Prijs per deelnemer is €200 excl. btw – een korting van 75% op de daadwerkelijke prijs. Minimum aantal deelnemers: 5, max. 8. 

Marco is een dijk van een motivator, hij maakte van ons diverse groepje met verschillende leerdoelen binnen het spreken helder dat het om 1 ding draait: comfortabel op het podium staan. En dat is hem gelukt, bij ons allen. Aldo Bruining – Freelance programmeur (o.a. ADE Beats, Vrijland en 24Classics)