ZIJN/ HEBBEN/ WILLEN

Processed with VSCO with a6 preset

Heel fijn om eerlijke en direct toepasbare feedback terug te krijgen gedurende de dag, welke steeds per onderdeel werd gekoppeld aan mijn leervraag. Dit leverde mij hele heldere inzichten op. Mijn comfortzone is zeker weten vergroot en ik beveel deze training dan ook graag aan bij anderen. Annelies Termeer. Eindredacteur VPRO Medialab.

Een intensieve 3-daagse training rondom het gehele spectrum van spreken in het openbaar. Zowel comfortabel zijn met jezelf als spreker, je verhaal als je publiek. Op dag 1 duiken we in op authenticiteit. Dag 2 staat volledig in het teken van storytelltechnieken en verbinding maken met het publiek. Dag 3 staat volledig in het teken van een gastcollege en de knock-outpresentaties. Want als jij je afvraagt wat de fuckup van een ballerina te maken heeft met de verkeerde powerpoint opstarten, think again. De training bestaat uit 30% theorie en 70% praktijk en is bedoeld voor:

  • (Redelijk) ervaren sprekers die willen verdiepen
  • Professionals die op zakelijk vlak meer gaan presenteren en willen verbeteren

De training werkt volgens het open-inschrijving-systeem. In de agenda hiernaast zie je wanneer deze training plaats gaat vinden (min. deelname 4, max. 8). Jij schrijft je in voor een datum en wanneer deze vol zit gaan we aan de slag.

Kosten zijn excl. btw. Inclusief is de locatie, catering en trainingsmateriaal.

Zou ik de training aanbevelen? 100% ja. Is mijn eigen comfortzone vergroot na het doorlopen van deze training? 110% ja. Marco schept een veilige sfeer als trainer. De structuur die in de trainingen gebruikt wordt is exact goed en past perfect bij wat de markt nodig heeft op dit moment. De presentatietraining is namelijk zoveel meer; het is ook persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van eigen gedrag, wat resulteert in écht inzicht. Ik voel me een stuk zelfverzekerder op het podium en daarbuiten. Rieneke Heinink. Group Learning & Development manager bij Maxeda DIY group.

Toch eerder een 1-daagse training rondom storytelling of authenticiteit? Klik op de plaatjes hieronder.

Schermafbeelding 2017-12-12 om 14.33.25     Schermafbeelding 2017-12-12 om 14.33.17