1-op-1 aandacht

van onze public speaking expert

 

Het is zover. Jij gaat impact maken. En je gunt jezelf de aandacht die dit verdient. Met dit exclusieve traject krijg jij een van onze public speaking experts tot je beschikking. En het mooie is, jij bepaalt wat we gaan doen. Of je nu inhoudelijk aan je presentatie wilt werken, af wilt van die zenuwen tijdens het presenteren, of een zeer royale oefensessie wilt, Happy Good Talk’s 1-op-1 aandacht is wat je zoekt.

We beginnen met 3 sessies van 90 minuten. Jouw leervraag stuurt wat we gaan doen. Anderen die je voorgingen wilden hun verhaal inhoudelijk versterken, door met onze expert te werken aan een hoofdboodschap en structuur. Anderen vinden presenteren zo spannend, dat dit traject wordt ingezet om die zenuwen de baas te worden en te presenteren als henzelf. En weer anderen bereiden zich voor op die droompresentatie, zowel inhoudelijk, productioneel, als hoe ze hun publiek in beweging gaan krijgen.

Met deze 1-op-1 aandacht maken we van spreken in het openbaar jouw kernkwaliteit. Laat dat nou precies zijn waar Happy Good Talk goed in is. Sterker nog, we vinden het fantastisch. Want hoe leuk is het om jou te zien groeien, toe te juichen en impact te zien maken. Jij bent een professional die op een exclusieve manier, in een veilige omgeving wilt leren een pakkend en passend verhaal te vertellen. Leg je leerbehoefte bij ons neer, en samen gaan we op zoek naar wat jou past. Jouw manier van leren, jouw tempo, en jouw manier van spreken.

Dit is wat jij kan verwachten

 

1. Je laat aan ons weten dat je van start wilt. Te gek en welkom bij Happy Good Talk

2. Dan belt Marco Pesch je voor een telefonische intake. We ontdekken of er een match is

3. Hierna plant Esther samen met jou 3 sessies van elk 90 minuten in op ons kantoor in de A’DAM-toren

4. De eerste sessie, we duiken gelijk de diepte in 

5. Na dit traject blijven we beschikbaar als persoonlijke hulplijn. Zet ons in of boek een extra sessie

De kosten voor deze 1-op-1 aandacht zijn €2635 in totaal voor 3 sessies, excl. btw. Dit een all-in prijs, dus inclusief locatie, catering, en hulplijn achteraf. Wil je extra sessies bijboeken? Dat kost €878 per sessie.

trainingsdata

Wanneer jij wilt, luxe he.

trainingslocatie

Het mooiste uitzicht van Amsterdam, op ons kantoor in de A’DAM toren

Kan je niet wachten?

Check dan onze LinkedIn pagina voor updates en artikelen

zij vonden het fantastisch

Een cadeau

Je hoort natuurlijk veel tips over presenteren, maar Happy Good Talk heeft het op een heel ander niveau aangepakt. Veel dieper waardoor je een veel betere en sterkere basis hebt. En wanneer je op dat niveau het een en ander verbeterd, is dat iets wat je ook kan gebruiken buiten het presenteren om. Jullie geven mensen een cadeau. Een cadeau wat tijdens een werkdag geopend kan worden, en zelfs ook in het privé leven!

Azzeddine El Attoti

Trainer luistert naar de presentatie van deelnemer

Impactvol

Ik heb een traject doorlopen met Marco Pesch. Hij heeft mij stapsgewijs meegenomen in het proces om beter en impactvoller te spreken en te presenteren. Ik heb zoveel waardevolle inzichten, tips en voorbeelden die zeer tot de verbeelding spreken ontvangen. Ik voel me zeer goed geholpen en voel me nu veel comfortabeler tijdens presentaties.

Micha Vredegoor

Zo krijg je toegang

Wat is je naam?(Vereist)
Heb je voorkeur voor bellen of mailen?(Vereist)