Trainingen

Je bent klaar om spreken in het openbaar toe te voegen aan jouw lijst van kernkwaliteiten. Je wilt leren presenteren zonder zenuwen, met een rechte rug voor een grote groep staan en overtuigend je verhaal overbrengen. Je gaat impact maken met jouw verhaal. Wij maken dit leuk! Om te weten waar je moet beginnen, is het belangrijk om eerst goed te kijken naar hoe jij dit wilt leren. Ben jij in een 1-op-1 setting op je best of leer je graag van anderen? Wil je met je hele team aan de slag of zoek je naar de meest efficiënte manier van om kennis op te doen? Wij hebben de training beschikbaar voor jouw behoeftes.

Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

Voor individuen

onze hardlopers

Dit zijn onze populairste trainingen, waar jij je solo op in kan schrijven. Veelal wordt het persoonlijk opleidingsbudget via een werkgever hiervoor ingezet. Samen met deelnemers die je nog niet kent, of met een collega van je die je op sleeptouw hebt genomen, leer je van elkaar, van je trainer en van jezelf. Op het einde van de dag weet jij: impact maken is leuk!

De 1-op-1 trainer geeft aanwijzingen

1-op-1

de volle aandacht

Jij wil meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking. Je hebt bijvoorbeeld een droompresentatie op de planning staan en hebt persoonlijke aandacht nodig om je comfortzone te vergroten. Ga aan de slag met een expert die je helemaal voor jezelf hebt, om op een exclusieve manier en in een veilige omgeving aan je persoonlijke doelen te werken.

Jonge man volgt een digitale training uit de Happy Academy

Voor teams

Je hele afdeling geïnspireerd

Wil jij je team een belevenis geven waar ze nog lang over napraten? Zoek je een intensieve training voor je afdeling, of een workshop met power voor je hele bedrijf? In een incompany training of workshop wordt de hele dag toegespitst op jouw organisatie. We delen veel concrete tips, lachen hard en sturen alle deelnemers met frisse energie de deur uit.

geen geouwehoer

alleen goede verhalen