Trainingen

We houden het simpel. Er is keus uit groepstrainingen (open-inschrijving en incompany) en individuele coaching. Digitaal, en live. We werken altijd aan een pakkend verhaal, passend bij de ander, op een geheel eigen manier.

Dit is ons groepstrainingsaanbod. We bieden dit zowel incompany, als open-inschrijving aan. Zie de agenda op rechts voor data voor open-inschrijvingen. Deze trainingen worden momenteel door ontwikkelt om ook digitaal aan te bieden. Groepsgrootte is minimaal 4, maximaal 6 deelnemers.

NAAM TRAININGPRIJS P.P. DUUR
COMPACT€ 1797 2 dagen
INTENSIEF€ 3497 2x 2 dagen
Expertise-training: eigenheid€ 8971 dag
Expertise-training: storytelling/verbinding€897 1 dag
Bovenstaande prijzen zijn voor open-inschrijvingsaanbod, per persoon, excl. btw. Inclusief externe locatie, catering en materialen. Incompanyprijzen opvraagbaar. Stuur ons een email.

1-op-1 coaching

Naast groepstraining is er ook 1-op-1 coaching. Klik hier voor meer informatie. Een exclusief 1-op-1 traject van 1 of meerdere sessies, volledig op maat. Denk aan werken aan je inhoudelijke keynote of bijvoorbeeld videopresenteren.

Freelancerdeal

Voor freelancers is er de Johnny Talker, een 1-daagse stoomcursus presenteren. Hier leer je een pakkend, passend en eigen verhaal vertellen. Onze dagfee, jouw vrienden, jullie locatie. Voor meer informatie, klik hier.

Benieuwd naar een van deze trainingen? Neem hier direct contact op. We zien je!