Trainingen

Je bent klaar om spreken in het openbaar toe te voegen aan jouw lijst van kernkwaliteiten.
Je wilt leren presenteren zonder zenuwen, met een rechte rug voor een grote groep staan en overtuigend je verhaal overbrengen. Je gaat impact maken met jouw verhaal. Wij maken dit leuk! Om te weten waar je moet beginnen, is het belangrijk om eerst goed te kijken naar hoe jij dit wilt leren. Ben jij in een 1-op-1 setting op je best of leer je graag van anderen? Wil je met je hele team aan de slag of zoek je naar de meest efficiënte manier van om kennis op te doen? Wij hebben de training beschikbaar voor jouw behoeftes.
Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

Hardlopers

de populairste trainingen

Jij wilt leren imponeren, je publiek overtuigen zonder klamme handen en zweetsnor. Als je een van onze hardlopers boekt, leer je comfortabel te blijven terwijl de ogen op je gericht zijn. Samen met je collega’s in een incompany training, of solo in een groep mededeelnemers die je nog niet kent. Je leert van elkaar, van je trainer en van jezelf en durft aan het eind van de dag meer dan dat je voor mogelijk hield.
De 1-op-1 trainer geeft aanwijzingen

1-op-1

de volle aandacht

Jij wil meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking. Je hebt bijvoorbeeld een droompresentatie op de planning staan en hebt persoonlijke aandacht nodig om je comfortzone te vergroten. Ga aan de slag met een expert die je helemaal voor jezelf hebt, om op een exclusieve manier en in een veilige omgeving aan je persoonlijke doelen te werken.

Jonge man volgt een digitale training uit de Happy Academy

Voor teams

Je hele afdeling geïnspireerd

Wil jij je team een belevenis geven waar ze nog lang over napraten? Zoek je een intensieve training voor je afdeling, of een workshop met power voor je hele bedrijf? In een incompany training of workshop wordt de hele dag toegespitst op jouw organisatie. We delen veel concrete tips, lachen hard en sturen alle deelnemers met frisse energie de deur uit.

geen geouwehoer

alleen goede verhalen