Groepstrainingen

Voor jou en je team

Ben jij op zoek naar een beleving die jouw hele team beetpakt en een echte, duurzame gedragsverandering veroorzaakt? Met een incompany-training kijkt het team van Happy Good Talk samen met jou naar jullie behoeftes. Zoek je een enkele trainingsdag of ga je voor die combinatie van trainingen en put je zo uit het hele kennispallet van jouw trainer? Deze lange termijn maatwerkoplossing draagt bij aan blijvende ontwikkeling binnen jouw team.

Leren en ontwikkelen is een belangrijk onderdeel van elke employee journey. Bij Happy Good Talk maken we een feest van dit traject. We lachen veel en stimuleren de deelnemers om creatief te denken. Daarnaast snappen we dat een training alleen niet voldoende is. Daarom zoeken we samen met jou en je team naar hoe we de geleerde kennis echt kunnen ankeren in jullie dagelijks leven.

Ik gun mijn team de volledige ervaring

Ik wil een training die aansluit bij wat nu nodig is

Leuk, maar ik wil mijn team echt vooruit helpen

Ik wil een sparringspartner op het gebied van L&D

Ik wil graag een duurzame gedragsverandering

Hieruit kun je kiezen

Slimme combinaties mogelijk

Ons incompany-aanbod:

  • Imponeren – presenteren als jezelf
  • Overtuigen – ervaar de kracht van structuur
  • Wegblazen – het grote podium lonkt
  • Data Storytelling – laat je cijfers spreken
  • Slide design – Laat je slides voor je werken
  • Schrijftraining – Grijp de aandacht van je lezer
  • Mediatraining – ontspannen zijn in gespannen sferen

Alle trainingen zijn los te volgen, echter door slimme combinaties van meerdere trainingen te maken ga je voor die duurzame gedragsverandering.

De trainingen van Happy Good Talk bestaan uit 30% theorie en 70% praktijk. De prijzen zijn afhankelijk van de gemaakte combinaties en zijn hierom niet standaard. Wel standaard is het all-in principe waardoor je verzekerd bent van de beste locatie en de lekkerste catering. Ook zit alle trainingsmateriaal, het intakegesprek en de afsluitende ronde inclusief nazorg bij de prijs inbegrepen.

zo deden zij het

Verhogen van zichtbaarheid

Toen InSpark contact met ons zocht om het ambassadeursprogramma inhoudelijk te begeleiden, zijn we direct met ze om tafel gegaan. Het doel van het programma was het verhogen van zichtbaarheid, zowel op sprekersevenementen als op papier. Door onze hardloper Wegblazen te koppelen aan Slide Design XL en Creatief Schrijven, hebben de toekomstig ambassadeurs geleerd om zich te presenteren als expert. Met recht rug en vol zelfvertrouwen. Voor een publiek met een microfoon in de hand, tijdens de presentatie van data en in een geschreven kennisartikel.

happy good talk marco pesch 30