Jezelf zijn met een goed verhaal

Spreken in het openbaar doe je al je hele leven. Het begon bij je spreekbeurt over cavia’s en is nu onderdeel van je carrière. Of je het nou leuk vindt of niet, als professional ontkom je niet aan presentaties en pitches. Je weet heus wel hoe je je erdoorheen moet slaan, maar loopt regelmatig de deur uit met een knagend gevoel. Je piekert wat over je woorden in de auto, hebt plafonddienst en bent jaloers op mensen die het zo natuurlijk lijken te doen. Bij Happy Good Talk leer je niet alleen te spreken in het openbaar, je leert jezelf kennen buiten je comfortzone.

Wat jouw spreekdoelen ook zijn, met een training van Happy Good Talk zit je gebakken. Op een toffe locatie en in een inspirerende setting, zoals bijvoorbeeld de ADAM Toren in Amsterdam, of Creative Valley in Utrecht, gaan we aan de slag met creatieve oefeningen die je in de juiste energie laten stappen. Na de uitgebreide lunch gaan we opgeladen aan de slag met vragen zoals: hoe kun jij jezelf helpen, als je je niet jezelf voelt? Wat doe je als je ademhaling hoog zit, je stem trilt en je persoonlijkheid verdwijnt achter monotone woorden. Hoe grijp je nou ècht de aandacht van anderen?

Hack je spreekvaardigheden met een training van Happy Good Talk en zet je persoonlijkheid in als superpower. Tijdens het trainen zorgen we ervoor dat we je écht goed leren kennen, zodat we samen jouw code kunnen kraken.

Altijd al willen weten hoe een woordkunstenaar haar publiek ontroert? Een slide-design-guru zijn slides insteekt? Of hoe een presentatietrainer zelf krachtig het podium pakt?

happy good talk marco pesch 25

Waar ons hart vol van is

Positieve feedback, met focus op versterken wat al werkt

We zijn rebels, houden van creativiteit, en gooien er humor in

Minder van datzelfde, meer van dat andere, zowel in eigenheid als representatie

Een trainingslocatie die inspiratie ademt, zoals ons clubhuis in Amsterdam, de ADAM-toren

Praktijkoefeningen uit de kunst, theater en persoonlijke ontwikkeling

Happygoodtalk Johnny Talker 59
20210916 TheArrows FabriqueLudique 098 1124 kopie min e1632832420236

bij welk woord

heb jij daad nodig?

Werelddominantie: ik moet voor een grote groep mensen staan. Help

Pitchen: ik wil beter leren overtuigend verkopen

Zakelijk presenteren: ik wil presenteren zonder zweetsnor

Mezelf presenteren: ik wil met mensen verbinden als ik een verhaal vertel

Digitaal spreken: ik wil online verbinding ervaren

Persoonlijke doelen: ik wil een trainer voor mezelf