Aanpak

Het is onze missie om jou op een speelse en rebelse wijze meer zelfvertrouwen geven, door coaching en training op het gebied van pitchen, presenteren en public speaking, zodat jij dichter bij jezelf komt. Doei standaard, hallo eigenheid. Want hoe dacht jij anders je publiek in beweging te krijgen?

Dit vinden wij verrukkelijk:

  • Positieve feedback, met focus op wat werkt, en dat versterken
  • Humor, creativiteit en speelsheid
  • Minder van datzelfde, meer van dat andere, zowel in eigenheid als representatie
  • Een trainingslocatie die inspiratie ademt (o.a. Volkshotel of A’DAM toren)
  • Praktijk-oefeningen uit de kunst, theater en persoonlijke ontwikkeling

Standaard presentatietechnieken, one-size-fits-all methodes en pretenderen dat we allemaal net zo’n krachtige spreker als Michelle Obama moeten zijn, ga je bij ons niet tegenkomen. Door onze creatieve, speelse en frisse aanpak vergroten we letterlijk je comfortzone, digitaal, en tijdens een live-evenement. Onze trainingen worden ervaren als onmisbaar en als cadeautjes.

Dit is dé manier om comfortabeler te leren spreken voor publiek! Doelgericht, persoonlijk, no-nonsense, en diepgravender dan verwacht. Ik raad dit van harte aan! Alexander van der Meer. Oprichter programmeursgilde. 
Onwijs goeie mix van theorie en praktijk. Alle soorten presentaties komen aan bod van pitch tot zakelijk en jezelf voorstellen, wat perfect bij onze praktijk aansluit. Ik ben geïnspireerd, geraakt, geleerd en gegroeid! Wat een ervaring! Chantall Ramsaran. Talent Manager Achmea. 

We hebben een storytellkaartspel ontwikkeld. Energie giert door de ruimte wanneer we dit spel spelen. Voordat de deelnemers het weten, hebben ze op een leuke, creatieve en speelse manier geoefend met de meest belangrijkste storytell-structuur. “Als ik het op deze manier kan, kan ik het al helemaal met mijn eigen verhaal.” Te spelen met 2 of meer spelers (max. 10).

Neem direct contact op en ervaar het effect van een grotere comfortzone op het gebied van spreken in het openbaar. We zien je!