Aanpak

Het publiek heeft genoeg ‘standaard’ sprekers gehoord, evenals dat medewerkers genoeg ‘standaard’ trainingen hebben gevolgd. Doei standaard, hallo eigenheid. Het is dan ook onze missie om de redelijk ervaren metropolitan, op een speelse en rebelse wijze meer zelfvertrouwen geven, door coaching en training op het gebied van spreken in het openbaar, om dichter bij zichzelf te komen. Want alleen zo vertel je een pakkend, passend en eigen verhaal.

Dit vinden wij verrukkelijk:

  • Een trainingslocatie die inspiratie ademt (o.a. het Volkshotel of de A’DAM toren)
  • Feedback gefocust op versterken wat er al werkt
  • Humor, complimenten en spelletjes. Heel veel spelletjes
  • Oefeningen uit de kunst, theater en persoonlijke ontwikkeling
  • Avontuurlijke gastdocenten en co-trainers

Standaard presentatietechnieken, one-size-fits-all methodes en pretenderen dat we allemaal net zo’n krachtige spreker als Michelle Obama moeten zijn, ga je bij ons niet tegenkomen. Door onze creatieve, speelse en frisse aanpak vergroten we letterlijk je comfortzone, digitaal, of tijdens een live-evenement. Onze trainingen worden ervaren als cadeautjes.

Dit is dé manier om comfortabeler te leren spreken voor publiek! Doelgericht, persoonlijk, no-nonsense, en diepgravender dan verwacht. Ik raad dit van harte aan! Alexander van der Meer. Oprichter programmeursgilde. 
Onwijs goeie mix van theorie en praktijk. Alle soorten presentaties komen aan bod van pitch tot zakelijk en jezelf voorstellen, wat perfect bij onze praktijk aansluit. Ik ben geïnspireerd, geraakt, geleerd en gegroeid! Wat een ervaring! Chantall Ramsaran. Talent Manager Achmea. 

We hebben een storytellkaartspel ontwikkeld. Energie giert door de ruimte wanneer we dit spel spelen. Voordat de deelnemers het weten, hebben ze op een leuke, creatieve en speelse manier geoefend met de meest belangrijkste storytell-structuur. “Als ik het op deze manier kan, kan ik het al helemaal met mijn eigen verhaal.”

Neem direct contact op en ervaar het effect van een grotere comfortzone op het gebied van spreken in het openbaar. We zien je!