Data Storytelling

Cijfers s*xy maken

Een wereld op zich, cijfers. Vraag maar aan je boekhouder. Vaak is het droog en saai. En dat terwijl cijfers de directe weg zijn naar het begrijpen van complexe zaken. De experts van Happy Good Talk gaan jou in deze online training leren om je boodschap zo te vertellen, dat zelfs een non-financial snapt wat je bedoeld. Om aan te sluiten bij de ander, kort en kernachtig te spreken, en zulke sprekende voorbeelden in te zetten dat complexe data ineens simpel blijkt. 

Cijfers presenteren is namelijk een feest! En zoals met elk feestje, moet je aansluiten bij de ander. Dat is wat je leert in deze training, zodat de ander precies snapt wat jij bedoelt. We raden je aan om deze online training toe te voegen aan een andere live training. Los volgen kan natuurlijk ook.

Hoe ga ik van saai en droge kost naar simpel en duidelijk

Hoe neem ik non-financials mee in financiële informatie

Leer storytelling toe te passen, juist bij cijfermatige presentaties

Krijg de ander in actie met cijfers en data

Wat hebben wij je te vertellen

Programma

 • Tot de kern komen van je boodschap
 • Complexe data simpel maken
 • Visuele weergave hiervan
 • Concrete tips en advies
 • Feedback waar je direct mee aan de slag kan

De extra online training duurt 3 uur en is via MS Teams of Zoom. De prijs is €497 p.p., exclusief btw. De data staan al vast. Bij minimaal 4 deelnemers gaan we van start, met een maximum van 6.

trainingslocatie

Online, via MS Teams

Beschikbare trainingsdata

5 juni, 09:30 – 12:30

  zij vonden het fantastisch

  marco happy BYKIRSTENVANSANTEN 2019 46 kopie min scaled

  Happy Talks

   

  Extraordinary training. Feels very different than other trainings on the same subject. I was impressed and the training proves that doing it right delivers the message. The message was delivered :-).

  Martin Kazik

  Nooit meer saai

   

  Maarten wist cijfers presenteren echt leuk te maken! Vooral dat persoonlijke element toevoegen ga ik onthouden. Nooit meer saaie kost presenteren!

  Frans Akkermans

  Zo krijg je toegang

  Wat is je naam?(Vereist)
  Heb je voorkeur voor bellen of mailen?(Vereist)