Data Storytelling

Online training

Een wereld op zich, cijfers. Vraag maar aan je boekhouder. Vaak is het droog en saai, terwijl cijfers de directe weg zijn naar het begrijpen van complexe zaken. En dan trappen we toch weer in die valkuil van het opzettelijk moeilijk maken. Want maand 2 en 3 moeten er ook bij, en laat dan ook nog even die grafiek zien met een 3D weergave met dubbele assen en een forecast. We leren je in deze online training hoe jij je boodschap kracht bijzet door cijfers te gebruiken.

Cijfers presenteren is namelijk een feest! En zoals met elk feestje, moet je aansluiten bij de ander. Dat is wat je leert in deze training, zodat de ander precies snapt wat jij bedoelt. We raden je aan om deze online training toe te voegen aan een andere live training. Los volgen kan natuurlijk ook.

Wat vertel ik wel en wat vertel ik niet

Hoe maak ik complexe data simpel?

Ik wil dat het publiek direct ziet wat ik zie

Ik wil de ander wakker schudden met cijfers!

Wat hebben wij je te vertellen

Programma

 • Tot de kern komen van je boodschap
 • Complexe data simpel maken
 • Visuele weergave hiervan
 • Concrete tips en advies
 • Feedback waar je direct mee aan de slag kan

De extra online training duurt 3 uur en is via MS Teams of Zoom. De prijs is €497 p.p., exclusief btw. De data staan al vast. Bij minimaal 4 deelnemers gaan we van start, met een maximum van 6.

trainingslocatie

Online, via MS Teams

Beschikbare trainingsdata

26 maart 2024, 09:30 – 12:30

  zij vonden het fantastisch

  marco happy BYKIRSTENVANSANTEN 2019 46 kopie min scaled

  Happy Talks

   

  Extraordinary training. Feels very different than other trainings on the same subject. I was impressed and the training proves that doing it right delivers the message. The message was delivered :-).

  Martin Kazik

  Nooit meer saai

   

  Maarten wist cijfers presenteren echt leuk te maken! Vooral dat persoonlijke element toevoegen ga ik onthouden. Nooit meer saaie kost presenteren!

  Frans Akkermans

  Zo krijg je toegang

  Wat is je naam?(Vereist)
  Heb je voorkeur voor bellen of mailen?(Vereist)