Voor teams

Je hele afdeling geïnspireerd

Wil jij je team een belevenis geven waar ze nog lang over napraten? Zoek je een intensieve training voor je afdeling, of een workshop met power voor je hele bedrijf? In een incompany training of workshop wordt de hele dag toegespitst op jouw organisatie. We delen veel concrete tips, lachen hard en sturen alle deelnemers met frisse energie de deur uit.
Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

Groepstraining

De incompany trainingen van Happy Good Talk gaan voor een duurzame, lange termijn oplossing binnen jouw bedrijf. Met een enkele losse trainingsdag, of een combinatie van diverse trainingen om duurzame gedragsverandering te realiseren. We laten de trainingen perfect aansluiten op de wensen van jouw organisatie en de bedrijfscultuur, zodat de deelnemers de nieuw verworven kennis meteen kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.
Groep deelnemers van Happy Academy pauzeren na hard werken

Workshops

Veel deelnemers en maar weinig tijd? Een workshop van Happy Good Talk is een explosieve, interactieve kennismaking met Happy Good Talk en onze theorie. Ga je voor de workshop Eigenheid, Storytelling of Pitchen? Of heb je specifieke wensen die aansluiten bij jouw bedrijf? De workshops staan allemaal garant voor enthousiast publiek met goede zin en zijn een perfecte kennismaking met Happy Good Talk.
Deelnemers zijn elkaars publiek tijdens een training van de Happy Academy

Concepten

Happy Good Talk neemt Public Speaking serieus. We moedigen alle initiatieven aan waar gepassioneerd gesproken wordt. Een talking dinner, een keynote speech om een evenement mee af te trappen, Happy Good Talk denkt met je mee. En als je wilt uitpakken, kan het nog groter! Meerdaagse events in een groot centrum met 16 keynote speakers over verschillende zalen. Happy Good Talk denkt met je mee. We zijn in te zetten voor al jouw plannen, we zijn jouw Public Speaking partner waarmee je de impact echt uit het dak laat knallen.

geen geouwehoer

alleen goede verhalen