Hardlopers

De populairste trainingen

Jij wilt leren imponeren, je publiek overtuigen zonder klamme handen en zweetsnor. Als je een van onze hardlopers boekt, leer je comfortabel te blijven terwijl de ogen op je gericht zijn. Samen met je collega’s in een incompany training, of solo in een groep mededeelnemers die je nog niet kent. Je leert van elkaar, van je trainer en van jezelf en durft aan het eind van de dag meer dan dat je voor mogelijk hield.
Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

Imponeren

maak indruk als jezelf

Je wilt leren presenteren als jezelf, zonder zenuwen. Op een netwerkevenement, tijdens een sollicitatie of bij een presentatie wil jij iemands aandacht grijpen. Je wilt imponeren. In deze training leren de trainers van Happy Good Talk hoe je comfortabel blijft in oncomfortabele situaties, hoe je presenteert als jezelf.
Groep deelnemers van Happy Academy pauzeren na hard werken

Overtuigen

kort en kernachtig je verhaal doen

Mensen overtuigen mensen de hele dag door. In een discussie, een kennismakingsgesprek, bij het opvoeden van kinderen of tijdens een potje poker, het is een kunst om iemand anders te overtuigen van je verhaal. Maar hoe bouw je deze pitch op? Hoe pas je storytelling toe als je aan een tijdslimiet vast zit en je iemand wil aansporen tot actie? In de training Overtuigen leert Happy Good Talk je over de kracht van storytelling, zodat jij kort en stevig je verhaal kan doen.

Deelnemers zijn elkaars publiek tijdens een training van de Happy Academy

Wegblazen

jou vergeten ze niet meer

Het grote podium lonkt. Dit keer geen vergaderzaal, maar een auditorium met een flinke tribune en een spotlight op je gericht. Je verhaal is helder, je weet wat je moet doen en toch, dit blijft een spannend moment. Je wilt daadwerkelijk iets veroorzaken bij de ander, impact maken. Je hoopt dat je publiek niet kan stoppen met klappen en je naderhand overlaadt met complimenten. Alleen, hoe doe je dat? Hoe zorg je voor een pakkend verhaal op jouw eigen manier? Happy Good Talk juicht voor alle sprekers. In de training Wegblazen doen we dat ook voor jou. We leren je hoe je je persoonlijkheid inzet en storytelling toepast, zodat jij je publiek inpakt en overtuigt. Jij hebt net impact gemaakt.
Breeduit lachende vrouw tijdens een ontspannen moment in de training

Slide Design

Online training

Een slide deck ter ondersteuning van je presentatie. In veel gevallen leidt dit de aandacht vreselijk af. Door gigantische hoeveelheden bulletpoints, door knappe grafische truukjes en enorme lappen tekst. In de online training Slide Design leert onze slide-design guru je hoe je een slide deck kan maken die visuele ondersteuning biedt aan je verhaal. Geen afleiding, maar aanvulling met de juiste kleuren en vormen. Laat jouw innerlijke creatieveling opstaan!

Deelnemers voeren een oefening uit tijdens een training uit de Happy Academy

Data storytelling

Online training

Een wereld op zich, cijfers. Vraag maar aan je boekhouder. Vaak is het droog en saai, terwijl cijfers de directe weg zijn naar het begrijpen van complexe zaken. Dit moet toch anders kunnen! Happy Good Talk biedt je in deze online training de tools om een boodschap kracht bij te kunnen zetten door cijfers te gebruiken. Je leert hoe je complexe zaken toegankelijk kan brengen, door je persoonlijkheid toe te voegen.

geen geouwehoer

alleen goede verhalen