Voor individuen

Onze hardlopers

Jij wilt leren imponeren, je publiek overtuigen zonder klamme handen en zweetsnor. Als je een van onze hardlopers boekt, leer je comfortabel te blijven terwijl de ogen op je gericht zijn. Bijvoorbeeld door te Imponeren, waar je leert te presenteren als jezelf. Of in Overtuigen, waar je de kracht van structuur en storytelling ervaart. Of wat dacht je van onze gevorderdentraining Wegblazen? Hier stomen we je klaar voor het grote(re) podium. Jij gaat van spreken in het openbaar een kernkwaliteit maken. 

Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

Imponeren

maak indruk als jezelf

Je wilt leren presenteren als jezelf, zonder zenuwen. Op een netwerkevenement, tijdens een sollicitatie of bij een presentatie. Je wilt imponeren. In deze training leren de trainers van Happy Good Talk hoe je comfortabel blijft in oncomfortabele situaties, hoe je presenteert als jezelf.

Groep deelnemers van Happy Academy pauzeren na hard werken

Overtuigen

de kracht van structuur ervaren

Jij overtuigt de hele dag door. In een zakelijke discussie, tijdens een potje poker, of bij het avondeten. Overtuigen is een ware kunst. Maar hoe structureer je jouw verhaal? Hoe pas je storytelling toe? In deze training leer je over de kracht van structuur, zodat jij kort en stevig je verhaal kan doen.

Deelnemers zijn elkaars publiek tijdens een training van de Happy Academy

Wegblazen

jou vergeten ze niet meer

Het grote(re) podium lonkt. Dit is onze training voor gevorderden. Je hebt geimponeerd, overtuigd, en bent klaar voor die impactvolle presentatie. Dit keer geen vergaderzaal, maar een auditorium. Je verhaal is helder, je weet wat je moet doen en toch, dit blijft een spannend moment. Wij leren je om impact te maken, zodat jij je publiek van sokken blaast. 

Breeduit lachende vrouw tijdens een ontspannen moment in de training

Slide Design

Effectieve visuele ondersteuning

Slides die niet jou, maar je verhaal ondersteunen. Het is een wereld op zich, slide design. Want wat is het verschil tussen een slide dec en een slide doc? Hoe verduidelijk je jouw boodschap met design? Onze slide design guru deelt al hun geheimen met jou, zodat je van afleidende visuele smurrie, naar effectieve visuele ondersteuning gaat.

Deelnemers voeren een oefening uit tijdens een training uit de Happy Academy

Data storytelling

Cijfers s*xy maken

Een wereld op zich, cijfers. Vraag maar aan je boekhouder. Vaak is het droog en saai, terwijl cijfers de directe weg zijn naar het begrijpen van complexe zaken. Happy Good Talk biedt je in deze online training Data storytelling de juiste tools om een boodschap kracht bij te kunnen zetten door cijfers te gebruiken. Dat is pas s*xy. 

geen geouwehoer

alleen goede verhalen