1-op-1

extra veel aandacht

De nieuwe 1-op-1 training geeft jou meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking, want stel je voor. Je hebt een droompresentatie, je wilt je spreekvaardigheden een flinke upgrade geven of hebt een enorm project op de planning staan. Je hebt persoonlijke aandacht nodig om je comfortzone te vergroten. Laat dat nou precies zijn waar wij goed in zijn. Sterker nog, we vinden het stiekem fantastisch. Want hoe leuk is het om jou te zien groeien, om je een talent te zien ontwikkelen dat je de rest van je leven verder gaat helpen. We staan te trappelen om je dichterbij jezelf te brengen. Het 1-op-1 traject is voor de professional die op een exclusieve manier, in een veilige omgeving wilt leren een pakkend en passend verhaal te vertellen. Voor jou dus. Samen met je trainer ga je werken aan jouw verhaal. Je gaat leren om dit te vertellen zoals jij dat prettig vindt, met jouw maniertjes, jouw grapjes en in jouw toon. Het 1-op-1 traject is er voor jou.

Mouwen opstropen en gaan:

  1. We starten met een telefonische intake, hier leren we elkaar kennen en weten we zeker dat er een match is;
  2. Hierna plannen we om te starten minimaal 3 sessies van elk 90 minuten in;
  3. Je vult een online intakeformulier in,
   om jouw leervraag nog duidelijker te maken;
  4. Nu gaat het traject van start. De eerste training komt eraan, we hebben er zin in;
  5. Na dit traject blijven we natuurlijk beschikbaar
   als persoonlijke hulplijn.

De kosten voor het 1-op-1 traject zijn €2395 in totaal voor 3 sessie, excl. btw. Dit een all-in prijs, dus inclusief locatie, catering, en hulplijn achteraf. Wil je extra sessies bijboeken? Dat kost €798 per sessie.

trainingsdata

Wanneer jij wilt, luxe he

trainingslocatie

Ook hierin denken we met je mee. Ons HQ, de ADAM-toren in Amsterdam is altijd beschikbaar.

Kan je niet wachten?

Check dan onze LinkedIn pagina voor updates en artikelen

zij vonden het fantastisch

Een cadeau

Je hoort natuurlijk veel tips over presenteren, maar Happy Good Talk heeft het op een heel ander niveau aangepakt. Veel dieper waardoor je een veel betere en sterkere basis hebt. En wanneer je op dat niveau het een en ander verbeterd, is dat iets wat je ook kan gebruiken buiten het presenteren om. Jullie geven mensen een cadeau. Een cadeau wat tijdens een werkdag geopend kan worden, en zelfs ook in het privé leven!

Azzeddine El Attoti

Trainer luistert naar de presentatie van deelnemer

Impactvol

Ik heb een traject doorlopen met Marco Pesch. Hij heeft mij stapsgewijs meegenomen in het proces om beter en impactvoller te spreken en te presenteren. Ik heb zoveel waardevolle inzichten, tips en voorbeelden die zeer tot de verbeelding spreken ontvangen. Ik voel me zeer goed geholpen en voel me nu veel comfortabeler tijdens presentaties.

Micha Vredegoor

Zo krijg je toegang

Wat is je naam?(Vereist)
Heb je voorkeur voor bellen of mailen?(Vereist)