Exclusieve aandacht

Twee smaken om uit te kiezen

Jij wil meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking. Je hebt bijvoorbeeld een droompresentatie op de planning staan en hebt persoonlijke aandacht nodig om je comfortzone te vergroten. Ga aan de slag met een expert die je helemaal voor jezelf hebt, om op een exclusieve manier en in een veilige omgeving aan je persoonlijke doelen te werken.

Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

1-op-1 aandacht

In dit 1-op-1 traject krijg jij in een veilige omgeving alle ruimte om van spreken in het openbaar een kernkwaliteit te maken. Een pakkend verhaal dat past bij jouw persoonlijkheid. We plannen 3x 90 minuten, in de ADAM-toren in Amsterdam, waar jij met een van onze experts aan de slag gaat. 

Groep deelnemers van Happy Academy pauzeren na hard werken

Executive coaching

Dit is onze meest exclusieve vorm van coaching, speciaal voor jou als executive. Je krijgt een directe lijn met onze public speaking expert Puck, en hebt een strippenkaart om in te zetten, waar en wanneer jij wilt. In de trein naar Berlijn, bij jou om de hoek, of op ons terein. Er is altijd maar weinig tijd, en de belangen zijn des te groter. Jij zoekt discrete hulp voor achter de schermen. Bij executive coaching staat jouw boodschap centraal en helpen wij je, met alle bijbehorende privacy, jouw boodschap over te brengen.

geen geouwehoer

alleen goede verhalen