Alle ogen op jou

Jij wil meer zelfvertrouwen op het gebied van public speaking. Je hebt bijvoorbeeld een droompresentatie op de planning staan en hebt persoonlijke aandacht nodig om je comfortzone te vergroten. Ga aan de slag met een expert die je helemaal voor jezelf hebt, om op een exclusieve manier en in een veilige omgeving aan je persoonlijke doelen te werken.

Vrolijke vrouw volgt training uit de Happy Academy
Trainer van de Happy Academy applaudisseert voor deelnemers

1-op-1 aandacht

In het 1-op-1 traject krijg jij in een veilige omgeving alle ruimte om te werken aan jouw verhaal. Een pakkend verhaal dat past bij jouw persoonlijkheid. Op vaste momenten ga jij, samen met je trainer, hiermee aan de slag. Je gaat leren vertellen op jouw manier, zoals jij het prettig vindt. Met jouw maniertjes, jouw grapjes en op jouw toon. Het 1-op-1 traject is er voor jou.
Groep deelnemers van Happy Academy pauzeren na hard werken

Executive coaching

Deze vorm van coaching is er voor jou als executive, om het verschil te maken en te zorgen dat iedereen luistert. Je moet stevig in je schoenen staan en je luisteraars inspireren. Er is maar weinig tijd, maar de belangen zijn groot. Zoek jij hulp in hoe jij het verschil maakt? Wil je een direct lijntje naar jouw executive public speaking coach? Zoek je begeleiding dat je op elk door jou gekozen moment kan inzetten? Op je kantoor, telefonisch of in de auto op weg naar een belangrijke presentatie? Bij executive coaching staat jouw boodschap centraal en helpen wij je, met alle bijbehorende privacy, jouw boodschap over te brengen.

geen geouwehoer

alleen goede verhalen