Imponeren

maak werk van jezelf presenteren

Jij wilt leren hoe je iemand zijn aandacht ècht grijpt, bij de haren een verhaal in sleurt en woorden laat zien. Jij wilt leren presenteren als jezelf!

Op menig netwerkborrel heeft de helft van de zaal een paniekaanval. Een onderdrukte paniekaanval, dat wel, maar het is er één. In de training ‘Jezelf presenteren’ leer je hoe je altijd een antwoord hebt op vragen als ‘Wat doe jij eigenlijk’? Leer je cool te blijven bij een stroef sollicitatiegesprek en verbinding maken op afstand. Je leert jezelf af te stemmen op de ander en te lezen wie je tegenover je hebt.

Ik ben mijn merk, dus wil ik ook professioneel overkomen

Ik wil te boek staan als duidelijk en kernachtig

Ik wil niet meer afhankelijk zijn van de reactie van een ander

Ik wil meer zelfvertrouwen op dit gebied

Ik wil de ander echt in beweging krijgen, maar hoe

Ik wil mezelf neerzetten zoals ik mezelf zie

Wat hebben wij je te vertellen

Programma

  • Inspireren met storytelltechnieken
  • Impact maken met jezelf zijn
  • Interactie en verbinding
  • Eigenheid en wat past mij?
  • Praktische toepassing

De training bestaat uit 30% theorie en 70% praktijk. De prijs van €998 is p.p., exclusief btw. Dit is een all-in prijs, dus inclusief de locatie, catering, trainingsmateriaal, intake en nazorg. De data staan al vast en wij regelen die inspirerende locatie voor je. Bij minimaal 4 deelnemers gaan we van start, met een maximum van 6.

trainingsdata

31 januari 2023

trainingslocatie

Amsterdam

zij vonden het fantastisch

Zelfvertrouwen!

 

Wat ik geleerd heb is om dicht bij mezelf te blijven en dat fouten maken mag. Dit voelt als zo’n vertrouwde omgeving, vol met concrete tips. 

Sadu Seyban

Geweldige dag

Voelen hoe het is als je het even niet weet, maar ook dat gevoel ervaren als je het podium pakt en je er daadwerkelijk van hebt kunnen genieten. 

Roumayne Scheepers