Over ons

Ik ben Marco Pesch, eigenaar en trainer. Samen met een divers team van freelance trainers en gastdocenten uit o.a. de mediawereld, neuromarketing, ballet en sport run ik HAPPY GOOD TALK.

IMG_7240 kopieFotocredit: Raymond van Mil

Marco: “Ik gun jou als spreker een publiek dat al juichend op de stoelen staat.” Een carrière eerder was hij uitvoerend acteur en filmmaker. Vanuit deze invalshoek zijn de trainingen opgebouwd. Voordat hij acteur was werkte hij als consultant bij een financiële dienstverlener. Naast zijn werk voor HAPPY GOOD TALK is hij ook actief als vrijwilliger bij Stichting de Ster en werkt hij zo nu en dan in de jeugdhulpverlening als trainingsacteur. Hij staat bekend als een comfortzonevergroter met zijn charisma, enthousiasme en positieve insteek.

Nog steeds staat hij zelf ook op het podium, als dagvoorzitter en spreker. Practise what you preach. Benieuwd? Klik hier.

Tijdens de 3-daagse training komen diverse gastdocenten langs om hun verhaal te delen. Dit zijn professionals uit de mediawereld, neuromarketing, ballet en sport. Benieuwd hiernaar? Boek dan de 3-daagse ZIJN/HEBBEN/WILLEN-training.