Over ons

Ik ben Marco Pesch, eigenaar en trainer. Samen met een divers team van freelance trainers en gastdocenten uit o.a. de mediawereld, neuromarketing, ballet en sport run ik HAPPY GOOD TALK.

038A1692 kopieFotocredit: Roy van der Wens

Marco: “Ik gun jou als spreker een publiek dat al juichend op de stoelen staat. Een carrière eerder was ik uitvoerend acteur en filmmaker. Hier neem ik van mee hoe storytelling werkt, wat verbinding maken met je publiek betekent en hoe iemand geloofwaardig overkomt. Voordat ik acteur was werkte ik als consultant bij een financiële dienstverlener. Hierdoor begrijp ik de corporate wereld en snap ik de vraagstukken van werkend Nederland. Naast mijn werk voor HAPPY GOOD TALK ben ik ook actief als vrijwillige jeugdwerker bij Stichting de Ster waar ik pubers een welverdiend steuntje in de rug geeft. Ook werk ik zo nu en dan in de jeugdhulpverlening als trainingsacteur. Ik sta bekend als een comfortzonevergroter met mijn charisma, enthousiasme en positieve insteek.

Nog steeds sta ik zelf ook op het podium, als dagvoorzitter en spreker. Practise what you preach. Benieuwd? Klik hier.”

Tijdens de 4-daagse training komen diverse gastdocenten langs om hun verhaal te delen. Dit zijn professionals uit de mediawereld, neuromarketing, ballet en sport. Benieuwd hiernaar? Boek dan de INTENSIEF 4-daagse presentatietraining.