Over ons

We geloven dat er behoefte is aan meer van dat andere, en minder van datzelfde. In zowel eigenheid, als in representatie. Er is namelijk al genoeg standaard. Daarom pakken wij de training en coaching op onze eigen manier aan: speels, creatief en positief. Marco: “Wij zijn comfortzonevergroters.”

Elk van onze trainers heeft een eigen expertise gelinkt aan public speaking. Zo begeleidt Marco in zijn vrije tijd jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van eigenheid. Puck creëert, naast haar werk als presentatietrainer, een podium voor krachtige verhalen. Maarten is onze slide design guru die recentelijk een eigen boek hierover heeft uitgebracht en Justin staat als Spoken Word-artiest op menig podium. Astrid en Dalida hebben samen the Story Society opgericht en Esther heeft in haar rol als achterdeschermen-regelaar aardig wat presentaties en pitches meegemaakt.

Marco Pesch
Maarten van der Schaal
Puck van Doorn
Dalida de Graaf
Astrid Rose
Justin Samgar
Esther Seignette
Jijzelf?

Wil je concrete presentatietips ontvangen per mail? Meld je aan voor onze happygoodtips.

Verwerken…
Yes! Concrete presenatietips coming your way

We werken verder samen met een flexibele schil aan freelance presentatietrainers en avontuurlijke gastdocenten. Spreekt ons bureau je aan en wil je met ons samenwerken? Laat ons weten waarom! We zien je!