Wegblazen

jou vergeten ze niet meer

Jij bent een ervaren spreker. Met je spreekvaardigheden heb je al een hoop deuren voor jezelf opengetrapt. Deuren die je leiden tot waar je nu bent, het grote podium. En om maar meteen met de deur in huis te vallen, dat is (zelfs voor jou) DOODENG.

Want wat als je een black out krijgt? Wat als je sneller ratelt dan op je laatste Tinderdate? En als dat allemaal goed gaat, hoe maak je van een objectieve vreemdeling een lyrische cheerleader?

Dat leer je in onze meest uitgebreide training ooit. Of je nu een Tedtalk op de planning hebt staan, of het hele bedrijf gaat toespreken, jij moet weten hoe je een publiek van de sokken blaast!

Klinkt te gek, maar hoe doe je dat dan?

Wegblazen doe je door een pakkend verhaal te vertellen en een passend beeld daarbij te visualiseren. Door storytelling toe te passen! En dát doe je dan weer op je eigen manier. Word extra groot(s)! Ga voor de populairste training van Happy Good Talk. Blijer kun je ons en jezelf niet krijgen.

Ik ben al een goede spreker en wil nòg beter worden

Ik wil minder afhankelijk zijn van de reacties van mijn publiek

Ik wil vol zelfvertrouwen voor een grote groep staan

Ik wil mijn verhaal strak krijgen, tot de kern komen

Het is echt tijd voor de volgende stap

Wat hebben wij je te vertellen

Programmadag 1

  • Eigenheid en mindset
  • Storytellingtechnieken & verhaalopbouw
  • Interactie en verbinding
  • Praktische tips (maar echt)
  • Toffe en speelse praktijkoefeningen

Programmadag 2

  • Nog meer creatieve praktijkoefeningen
  • Voorbereiding en praktisch
  • Jouw persoonlijk vuur
  • Nog meer concrete tips
  • Positieve en constructieve feedback

De training bestaat uit 30% theorie en 70% praktijk. De data voor deze training staan al vast. Jij hoeft je alleen maar in te schrijven en je agenda te blokken. Bij minimaal 4 inschrijvingen gaat de training definitief door (max. 6). De prijs van €1797 is p.p., exclusief btw. Dit is een all-in prijs, dus inclusief de locatie, catering, trainingsmateriaal, intake en nazorg.

trainingslocatie

Amsterdam

trainingsdata

8 en 29 sep 2022

11 okt en 1 nov 2022

9 en 30 jan 2023

15 mei en 5 jun 2023

zij vonden het fantastisch

Een dikke tien

Ik geef deze training een 10! Met minder zou ik het te kort doen, het is een echte boost in zelfvertrouwen en leerzaam bovendien!

Sam Sayonara

Lekker mezelf zijn

 

Een hele waardevolle training! Ik heb geleerd hoe het voelt om in mijn 2, mijn natuurlijke spreekstijl te zijn. Dit wil ik vaker!

Tarik Eraslan